Οι εναλλακτικές ημερομηνίες για τα ματς του Κυπέλλου με ΠΑΟ

Η Ομοσπονδία που για άλλη μια φορά απέδειξε την, τουλάχιστον, ανικανότητά της, όρισε  το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο στις 6 Δεκεμβρίου ξέροντας πως η Αστυνομία θα το ακυρώσει αφού είναι ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το πρωί της Τετάρτης (22/11) μάλιστα η ελληνική αστυνομία έκανε επίσημο το αίτημα της αναβολής τόσο του ντέρμπι των «αιωνίων» οσο και της ΑΕΚ με τον Άρη μία ημέρα, που ήταν προγραμματισμένο για τις 07/12, στέλνοντας επίσημο έγγραφο στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Κάπως έτσι αυτή θα αναγκαστεί να ορίσει εκ νέου τα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο λόγω του φορτωμένου προγράμματος που έχουν οι ομάδες εξαιτίας των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ως πιθανότερο σενάριο να αναβληθούν και τα δύο παιχνίδια των «αιωνίων» και να οριστούν εκ νέου στις 10 και 17 Ιανουαρίου. Η μόνη άλλη επιλογή είναι η ΕΠΟ να βάλει το πρώτο ματς στις γιορτές όπου όμως υπάρχει η διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.