Σαββατοκύριακο «αιωνίων»

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι για την Σούπερ Λιγκ. Ανάλογη «μάχη» ωστόσο θα έχουμε και στην δεύτερη κατηγορία, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στην έδρα του Παναθηναϊκού Β, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

 Και η αναμέτρηση αυτή θα είναι και… ιστορικής σημασίας, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για πρώτη φορά απέναντι στους «πράσινους» σε επίπεδο δεύτερων ομάδων! Για την ακρίβεια, αυτή είναι η τρίτη σεζόν όπου οι δεύτερες ομάδες έχουν μπει στο πρωτάθλημα και την πρώτη ο Ολυμπιακός Β΄ ήταν στον Βόρειο όμιλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β΄ και πέρυσι τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ Β΄.

 Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής θα είναι ξεχωριστό και θα είναι το καλύτερο… ορεκτικό ενόψει του ντέρμπι των πρώτων ομάδων στο Φάληρο, την Κυριακή.

Επίσης και οι Νέοι του Ολυμπιακού, θα έχουν μπροστά τους μια ξεχωριστή αναμέτρηση την επόμενη αγωνιστική. Το πρωτάθλημα της Κ19 είχε διακοπεί, λόγω των Εθνικών ομάδων, αλλά οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στη δράση, μιας και θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σαββατοκύριακο, έχοντας ως τώρα μόνο νίκες, μετά από πέντε αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα!