Εβδομάδα ντέρμπι, εβδομάδα αποδείξεων

Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν ήδη για την προσεχή Κυριακή. Και ας μην μπορούν να το κάνουν ολοκληρωτικά και σε απόλυτο βαθμό. Η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει μπροστά της  το «αιώνιο ντέρμπι» στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να μην έχει ο Θρύλος τη δυνατότητα να προετοιμάσει μόνο αυτό, τούτη την ώρα, καθώς ακολουθούν οι ευρωπαικές» μάχες με την Γουέστ Χαμ και σημαντικά παιχνίδια εκτός και εντός έδρας

Ο Ολυμπιακός δεδομένα δεν πρόκειται να αγνοήσει και να «παρατήσει» το παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Έχει παίκτες το ρόστερ του Ολυμπιακού και μπορεί να βασιστεί σε εναλλακτικές λύσεις ο Μαρτίνεθ, για να πάρει την Κυριακή αυτό που θέλει, προκειμένου να έχει φρέσκους για το ματς με την Γουέστ Χαμ.

Αλλά τα σπουδαία είναι την Κυριακή. Ο κόσμος ανυπομονεί να βρεθεί στο Ναό και να στηρίξει την ομάδα να πάρει τη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Και ότι η κορυφή είναι υπόθεση Θρύλου και ότι εκείνος θα κουμαντάρει την εξέλιξη που θα έχει το πρωτάθλημα. Όλα είναι μπροστά. Εβδομάδα ντέρμπι, εβδομάδα αποδείξεων και ο Θρύλος καλείται να είναι έτοιμος.