Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Nτιέγκο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (24/9, 17:00) την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Το ματς της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά ωστόσο, προσφέρεται για αλλαγές και την ευκαιρία από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δώσει χρόνο σε παίκτες που θα κληθούν να βοηθήσουν και περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Ισπανός τεχνικός θα προβεί και σε άλλες αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά σε σχέση μ’ αυτή που είχε επιλέξει στο ματς με τη Φράιμπουργκ, δίχως να έχει καταστεί σαφές πόσες θα είναι αυτές, ωστόσο εκτιμάται πως θα κάνει ένα καλό φρεσκάρισμα.

Παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Μασούρας, ο Ελ Καμπί, ο Μαντί και ο Ρόντινεϊ κουβαλάνε ήδη αρκετό φορτίο πάνω τους παίζοντας διαρκώς στα κόκκινα και παρότι είμαστε στην αρχή της σεζόν δείχνουν να έχουν ανάγκη ξεκούρασης.

Κι επειδή μέχρι την επόμενη διακοπή λόγω εθνικών ακολουθούν Τετάρτη 27/9 Ολυμπιακός-Άρης, Κυριακή 1/10 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και 5/10 Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός ο Μαρτίνεθ αποφάσισε γενναίο φρεσκάρισμα.

Κάπως έτσι λοιπόν χτυπάνε την πόρτα της 11άδας παίκτες όπως ο Γιόβετιτς, ο Ποντένσε, ο Σκάρπα, Σολμπάκεν, Καρβάλιο, Ντόη, Μπρίνιτς και Βρουσάι.