Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ ενόψει ΑΕΚ...

Ο Ολυμπιακός είχε 9 διεθνείς σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σίγουρα, γέμισε ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας, με την κλήση των συγκεκριμένων αυτών παικτών να αποτελεί μία επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που γίνεται

Ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση, ωστόσο, γεμίζει το γεγονός ότι οι περισσότεροι διεθνείς θα επιστρέψουν στο Ρέντη χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση.

Με τους περισσότερους διεθνείς να παίρνουν «ανάσες» από τους ομοσπονδιακούς τους τεχνικούς και να επιστρέφουν έτσι «φρέσκοι» τις επόμενες ημέρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων».

Πιο συγκεκριμένα, μόνο ο Μασούρας, ο οποίος έχει… τραβήξει μεγάλο κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν πήρε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, αλλά τον διαχειρίστηκε σωστά ο Πογέτ, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά έως και καθόλου.

Οι τελευταίοι διεθνείς του Θρύλου, ήταν οι Όλα Σολμπάκεν και Αγιούμπ Ελ Κααμπί έπαιξαν το βράδυ της Τρίτης στα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων και το πρωί της Τετάρτης (13/9) ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Το σημαντικό είναι ότι ούτε ο Σολμπάκεν, ούτε ο Ελ Κααμπί επιστρέφουν με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ειδικά τον Μαροκινό ο Μαρτίνεθ τον θέλει οπωσδήποτε υγιή, γιατί τον προορίζει για το αρχικό σχήμα στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Για την ιστορία, ο μεν Σολμπάκεν μπήκε στο 71' στη νίκη της Νορβηγίας επί της Γεωργίας με 2-1, ο δε Ελ Κααμπί μπήκε στο 86' στη φιλική νίκη του Μαρόκο επί της Μπουρκίνα Φάσο με 1-0.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει όλους τους διεθνείς του σε καλή κατάσταση στο Ρέντη τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας τη σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια.