Γυρίζει φουριόζος!

Όταν ο Ολυμπιακός έκλεινε τον Στέφαν Γιόβετιτς ήξερε ακριβώς τι έκανε. Ήθελε έναν επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί με την ποιότητά του και την εμπειρία του, να σκοράρει άνετα και να κάνει τη διαφορά. Ο Μαυροβούνιος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε με την Εθνική του ομάδα. 

Στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία (2-2), ο Γιόβετιτς ήρθε από τον πάγκο στο 46' και στο 89' έκανε την ασίστ στον Σάβιτς για το 1-2. Στο παιχνίδι της Κυριακής (10/9), κόντρα στη Βουλγαρία (2-1), μπήκε ξανά στο 46' και έκανε αμέσως τη διαφορά, αφού στο 86 είχε δοκάρι, ενώ στο 90+7 με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο Μαυροβούνιο.

Τώρα, ο Γιόβετιτς μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θέλει να κατακτήσει όλα τα τρόπαια. Γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε και είναι διψασμένος για διακρίσεις με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη-κλειδί. Ο Ισπανός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Γιόβετιτς μπορεί να ενισχύσει και με το παραπάνω την επίθεση του Θρύλου και γι' αυτόν το λόγο τον υπολογίζει πάρα πολύ στα πλάνα του. Φυσικά, το επόμενο διάστημα θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Άλλωστε, ο Μαυροβούνιος έδειξε ότι μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω και να δώσει λύσεις όταν του ζητηθεί.