Το MEGA για την μεταγραφή Ποντένσε (video)

Ο Ολυμπιακός έκλεισε εντυπωσιακά τις μεταγραφές του, με την απόκτηση και του Ντανιέλ Ποντένσε από τη Γουλβς. Ο Πορτογάλος επιστρέφει στο λιμάνι και μάλιστα δηλώθηκε κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα, μαζί με τον Γιόβετιτς.

Η σάμπα δεν έρχεται από την Πορτογαλία, αλλά με τρίπλες και ποδιές, ένας Πορτογάλος θέλει να τη φέρει ξανά στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί με κάθε επισημότητα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Γούλβς.

Ένα «χτύπημα» της τελευταίας στιγμής που σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα για αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στην Αγγλία. Δεν περίμενα να είναι τόσο νωρίς, αλλά ήρθε έτσι και είμαι τόσο ευγνώμων στον κύριο Μαρινάκη» δήλωσε ο παίκτης.

Ο Ποντένσε «έπιασε λιμάνι» για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018. Πέτυχε σημαντικά γκολ, όπως αυτό κόντρα στην Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League ή όπως αυτό στην έδρα της Μπέρνλι που έστειλε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League.

Αλλά ο ερυθρόλευκος κόσμος τον λάτρεψε για τις στιγμές μαγείας που του προσέφερε. Για τις ατέλειωτες τρίπλες, για τις φορές που αποφάσιζε να τα βάλει με όλους και για όταν «σήκωνε στο πόδι» το Γ. Καραϊσκάκης.

Ο 28χρονος «μάγος» δηλώθηκε άμεσα στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών, όπως και ο πολύπειρος Στέβαν Γιόβετιτς. Δύο ακόμη ποιοτικές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Μαρτίνεθ.