Ο Ολυμπιακός κοντά στον Σολμπάκεν!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες πλησιάζουν στην πραγματοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής του Νορβηγού παικταρά, από τη Ρόμα.

Παρά τις προτάσεις από τη Σασουόλο, την Μπολόνια, τη Λιλ, τη Βόλφσμπουργκ, την Σαουθάμπντον και τη Λιντς, ο διεθνής εξτρέμ, με χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ, φέρεται να «ψηφίζει» Θρύλο! Με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν, σύμφωνα -πάντα- με δημοσιεύματα, τη «μάχη» για τον Σολμπάκεν.

Όπως ακούγεται, το συνολικό «πακέτο» για τον Νορβηγό θα κοστίσει πολύ ακριβά για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Σολμπάκεν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και σίγουρα, μπορεί να κάνει τη διαφορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, την οποία «προβάρει». Ο 24χρονος εξτρέμ, που είναι οκτώ φορές διεθνής με τη Νορβηγία και μετράει 15 ματς με τη Ρόμα, τα 14 την περασμένη σεζόν (επτά βασικός, επτά ως αλλαγή) και ένα τη φετινή, ταιριάζει «φουλ» στο αγωνιστικό στυλ των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί, ότι πριν από τη Ρόμα, ο Σολμπάκεν (1,86μ.) αγωνίστηκε στην Μπόντο Γκλιμτ (91 ματς, 20 γκολ, 24 ασίστ), με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Νορβηγίας, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, το 2022.