Κυρίαρχος ο Θρύλος, διέλυσε τον Ατρόμητο με τεσσάρα!

Με μεγάλη όρεξη, νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και καμία διάθεση να δώσει ελπίδες στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League υπό το βλέμμα χιλιάδων ΓΑΥΡΩΝ και έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του!

Οι Πειραιώτες πίεσαν από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους τους, οι οποίοι κλείστηκαν στην άμυνά τους, περιμένοντας να «χτυπήσουν» με κάποια αντεπίθεση. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Περιστερίου να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έτσι πανηγύρισε δικαίως τη νίκη με...

Το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων» το πέτυχε ο Μασούρας στο 32', ενώ ο Μαντί Καμαρά βρήκε δίχτυα στο 45', λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, ο Μασούρας πέτυχε και δεύτερο γκολ, με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, στο 49'! 

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, η Τσουκαρίτσκι, για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League, στη Σερβία (31/8, 21:00).

Έτσι παρατάχθηκε κόντρα στον Ατρόμητο

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ξεκίνησε το ματς ο Θρύλος. Ο Πασχαλάκης βρέθηκε κάτω από την εστία, με τους Ντόη-Ρέτσο μπροστά του και τους Κίνι-Ροντινέι στα αμυντικά άκρα. Ο Έσε αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός, στο πλευρό του Μαντί Καμαρά στον άξονα. Ο Σκάρπα πραγματοποίησε άλλη μία εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα», στο «10», ενώ οι Φορτούνης και Μασούρας βρέθηκαν στις πτέρυγες και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο

Με τη γνωστή... συνταγή ο Ολυμπιακός σε άλλο ένα ματς. Πίεση από το πρώτο λεπτό και κυκλοφορία της μπάλας. Όπως στα παιχνίδια με Τσουκαρίτσκι και Πανσερραϊκό, αλλά και στο 1ο ματς με την Γκενκ, ο Θρύλος έψαξε το γρήγορο γκολ, κλείνοντας τον Ατρόμητο στην άμυνά του. Ο Ελ Κααμπί είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, καθώς προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Φορτούνης στο 5'. Ο αρχηγός, Κώστας Φορτούνης έκανε ένα καλό σουτ στο 8', ωστόσο η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά, ο Φορτούνης απείλησε ξανά, όμως ο Τσιντώτας κράτησε προσωρινά το 0 για τους φιλοξενούμενους. Στο 13' ήρθε η πρώτη ευκαιρία (και η μοναδική στο πρώτο 45άλεπτο) για τον Ατρόμητο, ωστόσο ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα και να ψάχνουν το γκολ, το οποίο ήρθε στο 31' με τον Μασούρα να βρίσκει δίχτυα. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν επαναπαύτηκαν. Συνέχισαν να πιέζουν, προκειμένου να πετύχουν και άλλο τέρμα, για να κλειδώσουν τη νίκη και να πάρουν τους τρεις βαθμους. Έτσι, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Μαντί Καμαρά να δίνει ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά.

Το δεύτερο ημίχρονο

Παρά την... άνεση του 2-0, του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έδειξαν καμία διάθεση για χαλάρωση. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο και νωρίς νωρίς στο δεύτερο 45άλεπτο πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Γιώργο Μασούρα να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του Πειραιά. Στο 58' ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τους Καρβάλιο και Μπιέλ να παίρνουν τις θέσεις των Φορτούνη και Μασούρα αντίστοιχα. Στο 63' ο Θρύλος πλησίασε πολύ κοντά και σε τέταρτο τέρμα, με τον Καρβάλιο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα. Ο Ολυμπιακός δεν έκοψε ποτέ ρυθμό και συνέχισε στο ματς με την ίδια θέληση για περισσότερα γκολ. Το 4-0 έγινε στο 77', με τον Κίνι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου και να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα! Μάλιστα, στο 84' ο Μαρτίνεθ χρησιμοποίησε ακόμα ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Μπρίνιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον εξαιρετικό Σκάρπα και πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τα «ερυθρόλευκα». Στο 90+4 ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου βγήκε εκτός περιοχής με την μπάλα στα χέρια και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια μεγάλη φάση και έτσι ο Θρύλος πήρε τη νίκη με 4-0. Ο Ολυμπιακός πρόσφερε θέαμα και προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του, κάνοντας επίδειξη δύναμης στον Ατρόμητο και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ενόψει της συνέχειας. Μη σταματάς ΘΡΥΛΕ...