To πλάνο νίκης του Μαρτίνεθ...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πάνω για μια θέση στους ομίλους του Europa League υποδέχεται απόψε (22:00) την Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός.

Έπειτα από το εμπόδιο της Γκενκ οι Ερυθρόλευκοι θα μπουν στη «μάχη» των πλέι οφ απέναντι στους Σέρβους θέλοντας ένα καλό σκορ που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά στη ρεβάνς σε μια ομάδα στην έδρα των αντιπάλων.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει τα πλάνα του για την εν λόγω αναμέτρηση με την ενδεκάδα ουσιαστικά να έχει ένα και μόνο ερωτηματικό. Ποιος θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ροντινέι. Δεν είναι πολλές οι εναλλακτικές του. Είτε θα βάλει τον Βρουσάι δεξί μπακ και θα διατηρήσει τον Κίνι στο αριστερό είτε θα χρησιμοποιήσει δεξιά τον Κίνι και θα παίξει ο Ραμόν αριστερά.

Από εκεί πέρα, υπάρχουν προθέσεις του τεχνικού επιτελείου ο Γκουστάβο Σκάρπα να ξεκινήσει βασικό για μια θέση στο κέντρο. Ωστόσο, υπάρχει σκέψη ακόμα και για τοποθέτησή του στα άκρα στον αγώνα με τους Σέρβους.

Μία πιθανή 11άδα είναι Πασχαλάκης τέρμα, Κίνι αριστερά και Βρουσάι δεξιά, Φρέιρε και Ρέτσος οι στόπερ, Στο κέντρο οι Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Σκάρπα ή Αλεξανδρόπουλος, στα «φτερά» με Μπιελ και Φορτούνη και φορ ένας εκ των Ελ Αραμπί – Ελ Κααμπί, ενώ διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα και ο Μασούρας.