Sábado Vélez: «Πιέζει για Ολυμπιακό ο Ορτέγκα» (photo)

Παντού «χτυπάει» ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι και ετοιμάζεται να «κλείσει» και βασικό αριστερό μπακ, μετά την αποχώρηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Θρύλος και ο Αντόνιο Κορδόν έχουν βρει τον «εκλεκτό» για τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, τον Φρανσίσκο Ορτέγκα και έχουν φτάσει μια «ανάσα» από την απόκτησή του από τη Βελέζ.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» είχε «κλεισμένο» τον νεαρό Ισπανό, Σέρχι Καρντονά της Λας Πάλμας, όμως θεώρησε καλύτερη περίπτωση αυτή του «έτοιμου», πιο έμπειρου και φυσικά, πιο ακριβού Ορτέγκα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της «Sábado Vélez», ο 24χρονος Αργεντινός μπακ (14 ματς με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Αργεντινής) απαίτησε από τη Βελέζ την αποδοχή της πρότασης των Πειραιωτών! Με τον Ορτέγκα να τονίζει ξανά στους ανθρώπους της ομάδας του, ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την ομάδα του Πειραιά! Ο δυναμικός μπακ γνωρίζει το μέγεθος του Ολυμπιακού και είναι πολύ «ψημένος» για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα, παρά το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Με τον φερόμενο μεταγραφικό στόχο του Θρύλου να απορρίπτει, πρόσφατα, προτάσεις από τη Ρωσία και συγκεκριμένα, της Κράσνονταρ και της Ντιναμό Κιέβου.

Μάλιστα, ο Ορτέγκα ξεκαθάρισε και στον αθλητικό διευθυντή της Βελέζ, Κρίστιαν Μπασέντας, την επιθυμία του για άμεση μετακόμιση στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο!

Πάντως, η Βελέζ θέλει να κερδίσει από τους «ερυθρόλευκους» όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση ενός εκ των κορυφαίων παικτών της, ζητώντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάτι παραπάνω από 4.000.000 ευρώ (ρήτρα έξι εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ορτέγκα, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών για τη θέση του αριστερού μπακ, αγωνίζεται χρόνια σε υψηλό επίπεδο, με παρουσίες στα ημιτελικά των Copa Libertadores και Copa Sudamericana με την Βελέζ, με την οποία μετρά 153 συμμετοχές, με τρία γκολ και 12 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.