Super League: Τότε παίζει με Πανσερραϊκό ο Θρύλος!

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 18-19-20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός να κάνει το πρώτο βήμα για το 48ο! Η αρχή γίνεται με το νεοφώτιστο Πανσερραικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε ένα περίεργο ματς, το οποίο ο Ολυμπιακός δεδομένα θα θέλει να πάρει, για να κάνει καλή εκκίνηση, στον δρόμο προς ακόμη έναν τίτλο. Και η Σούπερ Λίγκα, γνωστοποίησε πότε θα γίνουν τα ματς της πρώτης αγωνιστικής. Ημερομηνία και ακριβή ώρα. Και φυσικά, μεταξύ αυτών και το ματς του Θρύλου, με την ομάδα από τις Σέρρες, στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παίζει με τα «λιοντάρια» την Κυριακή, 20 Αυγούστου και ώρα 22:00. Στον Ναό φυσικά, όπως προαναφέραμε. Αργεί ακόμη το ματς αυτό, ωστόσο, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες και σας τις μεταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που ρίχνει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής, με το ματς του να είναι τελευταίο χρονικά και την Κυριακή. Στις 22:00, προφανώς λόγω της ζέστης της εποχής…

Θυμίζουμε, λόγω τιμωρίας από τη διάρκεια των περσινών playoffs, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και έτσι οι Πειραιώτες δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Θρύλου είναι την 3η αγωνιστική απέναντι στη Λαμία, ενώ στην 6η αγωνιστική οι παίκτες του Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσουν τον Άρη. Φυσικά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην 8η αγωνιστική, στην οποία ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΝΑΟ τον Παναθηναϊκό.