«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες» (videos)

O Ολυμπιακός κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, για την ενίσχυση του, με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο.

Ο Αντόνιο Κορδόν αρέσκεται σε κινήσεις από την αγορά της Νοτίου Αμερικής την οποία γνωρίζει καλά. Δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτες από εκεί. Έτσι βγήκε στην επιφάνεια και το όνομα του Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι γεννημένος στην Αργεντινή αλλά έχει και ισπανικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου. Με βάση τα όσα αναφέρονται ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 3.6 εκατ. ευρώ στην Σαν Λορέντσο.

Το συμβόλαιο του 25χρονου κεντρικού αμυντική λήγει τον Δεκέμβριο του 2024. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον και η Μπόκα Τζούνιορς. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Σαν Λορέντσο έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της.

Φέτος έχει καταγράψει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες βασικός κι έχει βάλει ένα γκολ.

Αναφορικά με το αγωνιστικό του προφίλ πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό με πολύ καλή τεχνική. Δυναμικός, με αντίληψη στην άμυνα, εξαιρετικός στο ένας με έναν ενώ παίρνει και πολύ καλό βαθμό στο ψηλό παιχνίδι.

Τα δυο τελευταία χρόνια έχει τρομερή αγωνιστική εξέλιξη για να φτάσει φέτος να λογίζεται στους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.