Τους… βάζει στο κόλπο!

Ο Kώστας Φορτούνης, είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος «συνδέει» το παρόν με το «μέλλον». Είναι ο άνθρωπος ο οποίος προσεγγίσει συνεχώς τους νεότερους και όχι μόνο. Ειδικά τον Χρήστο Λιάτσο τον έχει συνεχώς από κοντά και του δίνει συμβουλές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη και όχι μόνο. Ο «Φόρτου»… προετοιμάζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους έχει βάλει για τα… καλά στο κλίμα. Είτε σε σοβαρό ύφος, είτε με τη γνωστή του χιουμοριστική διάθεση ο Φορτούνης έχει «αγκαλιάσει» τα νέα πρόσωπα, ενώ τρομερή «χημεία» φαίνεται πως έχει και με τον Ροντινέι. Έλληνας ο ένας, Βραζιλιάνος ο άλλος, αλλά με την ίδια… τρέλα και οι δύο, έχουν φτιάξει ένα ξεχωριστό «δίδυμο» εδώ και δύο εβδομάδες όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μιλς της Αυστρίας.

Το πόσο ξεχωριστή είναι πάντως η παρουσία του Φορτούνη στα αποδυτήρια, φαίνεται και από τις σπουδαίες σχέσεις που έχει ήδη «καλλιεργήσει» με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι έχουν «κολλήσει» αμέσως με το σύνολο και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που τους συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Τα χαμόγελα των δύο Ισπανών κάνουν… μπαμ στο πλευρό του Κώστα και μένει να δούμε πως θα «κολλήσουν» και μέσα στο γήπεδο. Ειδικότερα με τον Ιμπόρα, αφού θα αποτελέσουν δύο από τα βασικά «γρανάζια» στον άξονα που «χτίζει» ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ιμπόρα θα είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει την… καλή πρώτη πάσα και στη συνέχεια ο Φορτούνης θα πρέπει να δημιουργήσει και να «μοιράσει» το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του και κυρίως να… «ταίσει» τους επιθετικούς του