Το MEGA για την προετοιμασία του Θρύλου (video)

Την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ, Σταύρου Πήλιου, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί αύριο για την Αυστρία, ενώ στον Ολυμπιακό εντείνονται οι συζητήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Την πρώτη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο 22χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρος Πήλιος, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση. Με τον Πήλιο να θέτει από την αρχή ψηλά τον πήχη της νέας σεζόν.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έρχομαι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας και στην Κυπελλούχο. Εύχομαι να πετύχουμε ομαδικούς και ατομικούς στόχους και να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία στο Champions League», δήλωσε ο παίκτης.

Τελευταία ευκαιρία για ανάσες θα έχουν την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού, πριν από την πρώτη πραγματικά δύσκολη εβδομάδα της προετοιμασίας. Το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων περιλαμβάνει τέσσερις διπλές προπονήσεις, ενώ θα ενσωματωθούν πέντε παίκτες από τη Β’ ομάδα και την ακαδημία.

Σοβαρό ενδιαφέρον για τον 23χρονο Αυστριακό στόπερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κρίστοφ Κλάρερ δείχνει ο Παναθηναϊκός. O Κλάρερ είχε πέρυσι 33 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Οι πράσινοι ολοκληρώνουν σήμερα τις προπονήσεις τους επί ελληνικού εδάφους και αύριο αναχωρούν για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, όπου θα παραμείνουν για δεκαπέντε μέρες.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας στη Θεσσαλονίκη, με τον Λουτσέσκου να περιμένει την πρώτη επιστροφή. Αύριο ο Τάισον θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, μετά από άδεια επιπλέον μερικών ημερών.

Το τρένο της μεγάλης φυγής συνεχίζεται στον Άρη. Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται ήδη στο Μεξικό, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άτλας Γουαδαλαχάρα. Ο Αργεντινός εξτρέμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη μεξικανική ομάδα.