Super Cup 2023: Γίνε εθελοντής στον τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης»! (photo)

Ο τελικός του Super Cup της UEFA που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 16 Αυγούστου 2023, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, αναμένεται να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας που θα συγκινήσει τους φιλάθλους και θα καθηλώσει τους θεατές.

Δύο ομάδες με ένα εκπληκτικά ρόστερ που περιλαμβάνει παικταράδες θα μονομαχήσουν στην αρένα του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο αγώνας αναμένεται να είναι γεμάτος ένταση και πάθος, με καταιγιστικές επιθέσεις και ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, με κορυφαίους παίκτες που θα αποδείξουν την τεχνική και αθλητική τους αρτιότητα.

Μάλιστα, κάποιος από εσάς θα έχει την ευκαιρία να συμβάλλει με την προσπάθεια του, ως εθελοντής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, που θα γίνει στο Ναό του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος όπως του Super Cup, είναι ανεκτίμητη καθώς οι εθελοντές, με την προσφορά τους και την υποστήριξή τους, θα δημιουργήσουν και θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Γι’ αυτό, μη χάσεις την ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή για να γίνεις εθελοντής στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.