«Τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός περνάει πλέον στην φάση του σχεδιασμού της νέας ομάδας αφού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με την υπογραφή του Αντόνιο Κορδόν, θα είναι ο νέος τεχνικός.

Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως οι Κορδόν, Μαρτίνεθ θα έρθουν μαζί, στην Αθήνα, το μεσημέρι από την Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα από την Βαρκελώνη. Και πλέον ξεκινάει μια νέα εποχή στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να κλείσει αρκετά «μέτωπα», τα οποία αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά και απασχολούν το νέο προπονητή και τους ιθύνοντες του Συλλόγου, μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν τουλάχιστον πέντε μεταγραφές πρώτης γραμμής, υπό την έννοια ότι θα έρθουν στον Θρύλο ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικές επιλογές. Αρχικά θα ενισχυθεί ο άξονας με στόπερ, κόφτη και σέντερ φορ, για να ακολουθήσουν, στις ίδιες πάνω-κάτω θέσεις, σοβαρές εναλλακτικές επιλογές, αλλά και ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης.

Όπως καταλαβαίνετε, μπαίνουμε λοιπόν σε ένα δεκαπενθήμερο σημαντικών εξελίξεων, πριν ο Θρύλος ταξιδέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στην Αυστρία.