Λύγισε στην τελευταία αγωνιστική

Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού Β' για δεύτερη φορά, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν μεγάλη βελτίωση και έμειναν αήττητοι από τις 8 Απριλίου. Στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2, οι Πειραιώτες δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα (4-2), από τα Χανιά.

Οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα με τον Μάναλη στο 21ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός Β' μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με τον Σουρλή, ωστόσο ο Μανουσάκης στο 63' και ο Μπουτσάκης στο 69' έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στα Χανιά.

Ο Ολυμπιακός Β' μείωσε σε 3-2 στο 88ο λεπτό με αυτογκόλ του Μαρτσάκη, όμως τα Χανιά πανηγύρισαν στο τέλος χάρη στο γκολ του Λουίς Ρότσα στο 90+2'.

Χανιά (Γ. Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (77′ Μαρτσάκης), Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης (64′ Μπουτσάκης), Κόλα (84′ Ζέκχοφ), Μανουσάκης, Μάναλης (77′ Ιατρούδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U23 (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα (46′ Τσέλιος), Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής (84′ Σταυρόπουλος), Καράκουτης (71′ Μαρίνος), Πινακάς (46′ Παπακανέλλος).