O... Σούπερμαν είναι εδώ και δηλώνει πανέτοιμος! (photos)

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του τη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Με τον Θρύλο να προετοιμάζεται για το τελευταίο φετινό του ματς, με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τη 10η «στροφή» των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο Ζοσέ Ανιγκό προετοιμάζει την ομάδα του για τη μάχη στην Τούμπα, με τον Γάλλο τεχνικό να υπολογίζει πλέον και στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.  Ο γκολκίπερ του Θρύλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο πριν το ματς με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Χαρακτηριστικές ήταν οι αναρτήσεις που έκανε στα social media την Πέμπτη (11/5), με τον «Σούπερμαν» να ανεβάζει δύο βίντεο από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Στη μία ανάρτηση έγραψε «I’m back» και στην άλλη ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη βοήθειά τους. «13 ημέρες. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να επιστρέψω γρήγορα. Η εκτίμηση απεριόριστη».

Δείτε τις αναρτήσεις του: