Το MEGA για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ και το «αιώνιο» ντέρμπι (video)

Την Δευτέρα 8 Μαΐου θα διεξαχθεί τελικά η 9η και καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος, αγωνιστική μετά την αναβολή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα εξαιτίας της έκρηξης κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκού που έφτασαν τα 29 συνολικά.

Η πράσινη ΠΑΕ είχε ζητήσει από την Super League την αναβολή της αγωνιστικής με αίτημα της από το βράδυ της Παρασκευής, με την διοργανώτρια αρχή να προχωράει αρχικά στην υλοποίηση του αιτήματος και χθες το βράδυ να ανακοινώνει πως και τα τρία ματς για την 9η αγωνιστική θα διεξαχθούν στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Άρης-ΑΕΚ και Βόλος-ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν σε μια αγωνιστική που ίσως κρίνει και τον πρωταθλητή.

Συγκλονιστική ήταν η προτελευταία αγωνιστική των play out με τον Λεβαδειακό να γίνεται η πρώτη ομάδα που αποχαιρέτησε την Stoiximan Super League.

Ο Λεβαδειακός που προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Νίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως στο 93′ ο Τόσιτς λύτρωσε την Λαμία με το τελικό 1-1 να την στέλνει για τον τελικό παραμονής στη Νίκαια με τον Ιωνικό.

Στο Ηράκλειο, ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο μένοντας στο 2-2. Ο Μασάς στο 13′ έδωσε το πρώτο προβάδισμα για να ισοφαρίσει στο 45′ ο Μπάρκιτς.

Ξανά ο Γάλλος άσος του Ιωνικού σκόραρε για το 1-2 όμως ο Ντίκο στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τον Ιωνικό πλέον να χρειάζεται μόνο νίκη επί της Λαμίας, καθώς έχει 26 βαθμούς έναντι 28 της αντιπάλου του.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ πέτυχε άλλη μια νίκη επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης χάρις στο γκολ του Ροσέρο στο 84′, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό. Στο 30′ ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το 1-0 για να ολοκληρώσει τη νίκη των γηπεδούχων στο 85′ ο Κλωναρίδης.

Πηγή: Megatv.com