Τα «διαμαντάκια» της άμυνας

Ιδανικός «προθάλαμος» για την πρώτη ομάδα, είναι ο Ολυμπιακός Β΄. Οι Πειραιώτες, «φτιάχνουν» τους πρωταθλητές του «αύριο», μέσα από τη σκληρή δουλειά του Αριέλ Ιμπαγάσα και τα απαιτητικά παιχνίδια που δίνουν στην Σούπερ Λιγκ 2.  Μάλιστα, μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν μια σπουδαία τετράδα Ελλήνων παικτών με πολύ παρόν και μέλλον στο κέντρο της άμυνας τους. Αναφερόμαστε στον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο και τον Ισίδωρο Κουτσίδη!

Πρώτος και πιο έμπειρος από όλους, ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Με διαδοχικές συμμετοχές τόσο επί Οκκά, όσο και επί Ιμπαγάσα πλέον, ο Μπαγκαλιάνης έχει ήδη πάρει με τον Μαρτίνς τρεις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, ενώ στο πρώτο «μισό» της φετινής σεζόν, αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία, ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που έχει πάρει… γεύση από την πρώτη ομάδα και προετοιμασία, αυτός είναι ο Αλέξης Καλογερόπουλος. Στα μόλις 18 του έτη, ο 1,87 σέντερ μπακ, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και είχε πάρει και χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Ναντ, στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τότε ο Μίτσελ, του έδωσε φανέλα βασικού και πάνω από μια ώρα παιχνιδιού! Επί Μαρτίνς, ο Καλογερόπουλος είχε παίξει και στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, ένα από τα παιδιά που πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό για την επόμενη μέρα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που ήρθε από τον Άρη. Aναφορικά με τον «Βενιαμίν» των Πειραιωτών, Ισίδωρο Κουτσίδη, που έχει ως «παρθενική» του τιμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τα 75 χιλιάρικα, κάνει… διπλό μεροκάματο στο Ρέντη, παίζοντας στην U23 και την u19 και περιμένει την πρώτη του ευκαιρία από τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας