Κωδικός: Aντίδραση

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για το ματς με τον Άρη με στόχο και σκοπό. Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μία νέα αρχή, από πλευράς Θρύλου. Για μια νέα σελίδα, στη φετινή σεζόν, αλλά με το βλέμμα στην καινούργια σεζόν.

Ο Θρύλος πάει στο Χαριλάου, έχοντας αποχαιρετήσει μετά από τρία χρόνια τον θρόνο του πρωταθλητή και θα προσπαθήσει να επιτύχει τον τελευταίο και σαφώς πιο ταπεινό από την κατάκτηση του τίτλου, στόχο. Κι αυτός ο στόχος είναι η κατάληψη της 3ης θέσης καθώς ο ΠΑΟΚ απέχει μόλις 3β. και είναι απειλητικός.

Μία καλή νίκη, μια πειστική εμφάνιση, μια απόδοση η οποία θα αφήσει μια γεύση πιο γλυκιά από αυτές που αποκομίσαμε από τα τελευταία ματς του Θρύλου. Η ομάδα πάλεψε και παλεύει με τα προβλήματά της. Προσπαθεί να συνέλθει μετά από μια δύσκολη περίοδο, η οποία έχει αφήσει τα δικά της σημάδια, επάνω στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει το τσιπ, απέναντι σε μια καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία του έχει κόψει πέντε βαθμούς φέτος, όμως έχει επίσης τα δικά της προβλήματα και η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει, από τα «χτυπήματα» τα οποία έχει δεχθεί.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», με στόχο να γυρίσει σελίδα, για τα καλά. Ένα ματς για… ολική επαναφορά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Ανιγκό, οι παίκτες, όλοι στο Ρέντη ξέρουν καλά τη σημασία του αγώνα αυτού.