Το MEGA για την καυτή αγωνιστική της Stoiximan Super League! (video)

Κρίσιμη αγωνιστική για τη μάχη του πρωταθλήματος, με ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός αλλά και την καθοριστική για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αναμέτρηση, Βόλος – Άρης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καιγόταν για τη νίκη στους Ζωσιμάδες και προηγήθηκε με τον Παμλίδη στο 14’. Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και αφού ισοφάρισε με τον Χουάνπι στο 24’, πήρε προβάδισμα με γκολ του Καρέλη στο 56’. Ο Παμλίδης σκόραρε ξανά στο 62’ για το 2 – 2 και ο Εραμούσπε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2 για τους Γιαννιώτες.

Η Λαμία με ένα γκολ του Βέργου στο 54’, επικράτησε 1 – 0 του Ατρόμητου και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ιωνικός σκόραρε πρώτος στη Λιβαδειά με ένα γκολ του Φατιγκά στο 26’. Ο Λεβαδειακός αφού ισοφάρισε με τον Γερεμέγεφ στο 50’, ανέτρεψε το σκορ έξι λεπτά αργότερα, με διπλή προσπάθεια του Μεχία. Ο Ιωνικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το 2 – 2 χάρη στον Τσιγκρίνσκι στο 86ο λεπτό.

Στο Ηράκλειο, ο Μοσκέρα στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, για να διαμορφώσει ο Μπαρτόλο του Αστέρα το τελικό 1 – 1 στο 40’.

 

Κρίσιμες μάχες για τον τίτλο και την Ευρώπη περιλαμβάνει η σημερινή πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφς. Στο πρόγραμμα Βόλος – Άρης στις 5:30, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 8 και Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 9.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ανιγκό αναμένεται να παρατάξει τους Βαλμπουενά, Μπιελ και Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.

Η ΑΕΚ χωρίς τον τραυματία Αραούχο στην αποστολή του Αλμέιδα, θέλει να φύγει αλώβητη από το Φάληρο. Ο Τσούμπερ προβάλλει ως ο επικρατέστερος για τη θέση του Αργεντινού στην ενδεκάδα.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για το γόητρο και να κυνηγήσει την τρίτη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Νάρεϊ και Σάστρε.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να μείνει πρωτοπόρος με διπλό στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μαζί του όλους τους παίκτες, ενώ με την ομάδα ταξίδεψε ο Αϊτόρ για ψυχολογική υποστήριξη.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος και Άρης διεκδικούν το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει.

Πηγή: megatv.com