«Δάσκαλος για τον Χουάνγκ»

«Σαφάρι» για ανεύρεση νέου προπονητή κάνει ο Ολυμπιακός. Και μερικά από τα ονόματα που έχουν «συνδεθεί» με τους πρωταθλητές Ελλάδας, άφησαν το στίγμα τους και ως ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Στίβεν Τζέραρντ, Τζενάρο Γκατούζο, Εστεμπάν Καμπιάσο, είναι μερικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου που αφού «μάγεψαν» στους αγωνιστικούς χώρους, έκαναν το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία ομάδων.

Μάλιστα όλοι οι παραπάνω έχουν αγωνιστεί με τεράστια επιτυχία στον χώρο του κέντρου και οι Κορεάτες τους «συνδέουν» με τον Χουάνγκ!

Συγκεκριμένα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Στίβεν Τζέραρντ, που μετά από την αποχώρηση του από την Άστον Βίλα, αναζητάει τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη». «Αν ο Στίβεν Τζέραρντ γινόταν προπονητής του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να έχει μεγάλη επιρροή και στον Χουάνγκ Ινμπεόμ. Και αυτό γιατί ο Χουάνγκ αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, θέση που έπαιξε ο προπονητής πλέον Τζέραρντ, κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο Χουάνγκ παίζει ενεργό ρόλο ως αμυντικός χαφ καθώς και ως επιτελικός χαφ. Ο Τζέραρντ, έπαιξε επίσης ως αμυντικός μέσος, ως κεντρικός χαφ, ακόμα και ως play maker και θα μπορούσε να «μεταδώσει» διάφορες αγωνιστικές εμπειρίες στον Χουάνγκ».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας