Το MEGA για τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (video)

Μετά τη διακοπή για το Πάσχα, επιστροφή το Σαββατοκύριακο στα play off και play out του πρωταθλήματος με δύο κομβικά ντέρμπι και ελίτ διαιτητές στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο Καραϊσκάκης, όπως ήταν το πάγιο αίτημα της Super League από την αρχή των αγώνων.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ ρέφερι θα είναι ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα και στο ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ. Αντίθετα στον αγώνα Βόλος – Άρης στον οποίο διακυβεύεται ευρωπαϊκό «εισιτήριο» ορίστηκε Έλληνας διαιτητής, ο Άγγελος Ευαγγέλου, απόφαση που προκάλεσε δυσαρέσκεια στην ομάδα της Μαγνησίας.

Οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους και στον Ολυμπιακό το ευχάριστο για τον προπονητή Ζοζέ Ανιγκό είναι πως υπήρχε απαρτία στη σημερινή προπόνηση.

Στην ΑΕΚ επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Πολωνού μέσου Νταμιάν Σιμάσνσκι έως το 2027, ενώ ο Στάνκοβιτς τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι της Κυριακής.

Στον ΠΑΟΚ, ο Ρασβάν Λουτσέσκου δοκίμασε στην προπόνηση προσαρμογές στην τακτική παιχνιδιού του Παναθηναϊκού ενώ ο Νάρει πήρε εξιτήριο μετά τις πνευμονολογικές εξετάσεις.

Στον Παναθηναϊκό το δίλημμα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ποιος από τους Μπερνάρ και Μαντσίνι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα στο γήπεδο της Τούμπας.

Στον Ηρακλή, ο Αλέξης Κούγιας, μία μερά μετά την ανακοίνωση συμμετοχής στα διοικητικά του συλλόγου, διευκρίνισε πως αν δεν αρθούν οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών προς το πρόσωπό του, δεν υφίσταται καμία συμφωνία για την ανάληψη της ομάδας.

Πηγή: Megatv.com