Να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε

O Ολυμπιακός πρέπει και οφείλει να συνεχίσει να παλεύει. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τόσο απέναντι στο «σύστημα», όσο και απέναντι στα δικά το λάθη τη φετινή σεζόν. Η ομάδα είναι αναγκαίο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν το Πάσχα. Με νέα νίκη επί της ΑΕΚ. Αλλά όχι... γλυκόπικρη, όπως αυτή στο Κύπελλο. «Καθαρή», ώστε να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή!

Οι ποδοσφαιριστές του Ζοζέ Ανιγκό πρέπει να μπουν στην τελική ευθεία με το πόδι πατημένο στο... γκάζι. Έξι «τελικοί» απέμειναν. Πρέπει να κερδηθούν ώστε η ομάδα να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια! Το ξέρουν καλά εκεί στο Ρέντη. Ειδικά το ματς που έρχεται με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο... Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

Ο Θρύλος δεν πρέπει να δώσει αλλά δικαιώματα. Δεν πρέπει να... στραβοπατήσει σε άλλο παιχνίδι. Ούτε να κάνει «δώρα», όπως στα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη. Πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός και πειθαρχημένος. Να πάρει τη νίκη επί της ΑΕΚ και να επιδιώξει να κάνει το «τρία στα τρία», νικώντας τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο στο Καραϊσκάκη μετά τη διακοπή για το Πάσχα. Μόνο έτσι θα το πάει... μέχρι τέλους!