Το Πάσχα του «Μπακαγκόλ» στα Χανιά!

Στα Χανιά βρίσκεται ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός επέλεξε την πόλη της Κρήτης για να περάσει τις ημέρες άδειας του Πάσχα που έδωσε ο Ζοζέ Ανιγκό στους παίκτες του.

Ο «Μπακαγκόλ» επέλεξε να κάνει μια μικρή απόδραση από την Αθήνα, εντός Ελλάδας, όμως. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, σε ένα εκπληκτικό νησί.

Όπως συνηθίζεται όταν υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος, οι περισσότεροι ξένοι παίκτες προτιμούν  να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Όπως συνέβη, με τον Ροντινέι που στην προηγούμενη διακοπή, είχε μεταβεί στο Παρίσι, όπου και είχε συναντηθεί με τον Νεϊμάρ, τον συμπατριώτη του, αλλά και τον Αντρέας Περέιρα. Ωστόσο, ο  «Μπακαγκόλ» επέλεξε να κάνει μια μικρή απόδραση από την Αθήνα, εντός Ελλάδας, όμως. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, σε ένα εκπληκτικό νησί, δοκιμάζοντας τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου, σε ένα εστιατόριο, στο Λιμάνι των Χανίων.

Όπως ήταν λογικό, ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου και του φετινού πρωταθλήματος, έγινε αντιληπτός από φίλους του Ολυμπιακού στα  «κατακόκκινα» Χανιά. Έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να του μεταφέρουν την πίστη και την λατρεία τους στο πρόσωπό του και μάλιστα εξέφρασαν την πίστη τους, πως εκείνος και οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να πάρουν κι αυτό το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου.