Το MEGA για τον ορισμό του Ντελ Θέρο Γκράντε στο ντέρμπι «αιωνίων» (video)

Ο Ισπανός ελίτ διαιτητής, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε θα διευθύνει τελικά το Κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς, που είχε οριστεί αρχικά δήλωσε κώλυμα, και η αδυναμία της ΕΠΟ για εύρεση διαιτητή κορυφαίου επιπέδου, ξεπεράστηκε μέσα σε λίγη ώρα.

Τρεις ελίτ διαιτητές όλη τη σεζόν του εφετινού πρωταλθήματος, ένας ελίτ διαιτητής… μέσα σε ένα βράδυ! Σε ένα από τα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν, στο «ντέρμπι αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού η ΚΕΔ είχε ορίσει τον Κροάτη Φραν Γιόβιτς, διαιτητή πρώτης κατηγορίας κι από κατώτερο πρωτάθλημα, προκαλώντας τις αντιδράσεις όλων.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από FIFA και UEFA να παρέμβουν και να οριστεί ελίτ διαιτητής, ενώ ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ζήτησε κι αυτός την παραίτηση Μπένετ, εφόσον δεν υλοποιεί τα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Και από το πουθενά… ελίτ! Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων για τον ορισμό του Κροάτη, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως… ξαφνικά ο Φραν Γιόβιτς τραυματίστηκε και δήλωσε κώλυμα και πως ακόμα πιο ξαφνικά βρήκε ελίτ διαιτητή για το ντέρμπι! Τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε. Τελικά δεν μπορούσε, όπως υποστηρίζει, ή δεν ήθελε να φέρει ρέφερι από το κορυφαίο επίπεδο; Η απάντηση εύκολη.

Με αυτά τα λόγια μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Ζοζέ Ανιγκό έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τον Ολυμπιακό, ενώ στον Παναθηναϊκό, σήμερα θα εκτιμηθεί η ετοιμότητα του Μπρινιόλι και του Κώτσιρα.

Σε ό,τι αφορά τον… άστεγο τελικό του Κυπέλλου, η ΕΠΟ φαίνεται πως κατέληξε στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για τον ματς της 20ης Μαΐου.

Πηγή: Megatv.com