Τα «δώρα» της «αεροπορίας»!

Ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι οι «νίκες» που παίρνει στον… αέρα! Η ομάδα του Πειραιά, έχει πάρει πολλά γκολ από τις «εναέριες» μονομαχίες και ήδη στα play off, τα τρία από τα οκτώ γκολ που έχουν σκοράρει είναι με κεφαλιές, μετά και από αυτό που πανηγύρισε ο Μασούρας, κάνοντας το 2-1 (για το τελικό 3-1 επί του ΠΑΟΚ). Έτσι ήρθε το 0-2 του Σεντρίκ Μπακαμπού στον Βόλο, έτσι και το τέρμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απέναντι στον Άρη για το 2-0, που… έμοιαζε πως «κλείδωνε» τη νίκη σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Ο Ολυμπιακός συνολικά «μετράει» 13 γκολ με κεφαλιά όσα και η ΑΕΚ, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν είναι στα… έξι τέρματα και συγκεκριμένα ο Βόλος και το «δίδυμο» της Θεσσαλονίκης!

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη συγκεκριμένη επίδοση, o Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε την Κυριακή για δεύτερη φορά με τον συγκεκριμένο τρόπο, ενώ ο Χάμες Ροντρίγκες που είχε πετύχει γκολ και με τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά, έχει τρεις φορές «μιλήσει» έτσι! Τρία γκολ επίσης, κερδίζοντας την εναέρια «μάχη» έχει και ο Γιώργος Μασούρας, ενώ από τη λίστα αυτή δε θα μπορούσε να απουσιάσει και το όνομα του πρώτου «μπομπέρ» του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ γενικότερα, Σεντρίκ Μπακαμπού, που έχει κάνει ήδη «καρέ» τερμάτων με το κεφάλι. Ένα γκολ με κεφαλιά έχει και ο Βαλμπουενά.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας