Παίζουν με τη λογική μας! O Μπένετ όρισε Κροάτη στη Λεωφόρο!

Τι να λέμε τώρα για τους ξένους διαιτητές που φέρνει ο Μπένετ! Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής έπρεπε να είναι ήδη παρελθόν, όταν έχει συνδέσει την θητεία του με το «χειρουργείο» του Δανού Γιάκομπ Κέλετ, ο οποίος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 με τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι στο 97'. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έπρεπε να είχε παραιτηθεί το ίδιο κιόλας βράδυ επειδή επιβεβαιώθηκε ότι είναι ανίκανος και ακατάλληλος να κάνει ορισμούς.

Ο κύριος Μπένετ και η... κομπανία του δείχνουν ξανά, ότι δεν μπορούν να χειριστούν τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελευταία απόδειξη; Ο ορισμός του διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρο, την Κυριακή (9/4), μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

Η ΚΕΔ όρισε, λοιπόν, τον Φραν Γιόβιτς. Κροάτης, ο οποίος δεν είναι ελίτ, αλλά πρώτης κατηγορίας. Ένας ορισμός με... άρωμα «μπλόκου». Μιλάμε, για το πιο σημαντικό ντέρμπι «αιωνίων» τα τελευταία χρόνια. Ντέρμπι που κρίνει τα... πάντα βαθμολογικά. Κι όμως, όρισαν αυτόν!

Ο Γιόβιτς δεν έχει την παραμικρή σχέση με την κατηγορία των Elite διαιτητών της UEFA. Το διαπιστώνει ευκολότατα αυτό όποιος ρίξει μια ματιά στην καριέρα του 38χρονου Κροάτη, αντιλαμβανόμενος ότι πρόκειται για έναν ρέφερι που δεν έχει σφυρίξει ούτε μια φορά σε αγώνα Champions League!

Ο κύριος Μπένετ αποδεικνύει ξεκάθαρα πλέον πόσο επικίνδυνος και ανίκανος είναι και είναι καιρός να μας… αδειάσει τη γωνιά…

Αναλυτικά οι διαιτητές: Γιόβιτς (Ράντιτς, Πούσιτς, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Ζέμπετς, Ψαρρής)