Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Η πρώτη ιστορικά νίκη της Φράιμπουργκ στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, μετά από 24 ματς, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 19’ με τον Ουπαμεκανό, ωστόσο ο Χέφλερ ισοφάρισε στο 27’ με εκπληκτικό σουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Μουσιάλα μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Χέφλερ μέσα στην περιοχή και με την εύστοχη εκτέλεση του Χέλερ, οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Εκεί περιμένει ήδη η Άιντραχτ που με δύο γκολ του Κόλο Μουάνι, ένα στο 11’ και ένα στο 13’, και τα δύο από ασίστ του Γκέτσε, επικράτησε 2-0 της Ουνιόν στη Φρανκφούρτη.

Στο Τορίνο, και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, η Γιουβέντους προηγήθηκε της Ίντερ με τον Κουαδράδο στο 83’. Λίγο πριν το τέλος, ο Μπρέμερ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λουκάκου ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση για το τελικό 1-1.

Στον ημιτελικό του Copa Del Rey, στην Ισπανία, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με το γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 33’ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με την Οσασούνα. Ο Νίκο Γουίλιαμς έχασε τα άχαστα… και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, με ένα πανέμορφο γκολ ο Ιμπάνιεθ έστειλε την Οσασούνα στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αποψινού Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Megatv.com