Ο Κασάμι και η πρωτιά με Άρη

Για δεύτερο διαδοχικό ματς, ο Παιτίμ Κασάμι, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, μετά από την πολύ καλή παρουσία που είχε με αντίπαλο τον Βόλο στην πρεμιέρα των play off, όπου είχε σκοράρει. Ο Μίτσελ -που πλέον αποτελεί παρελθόν- εμπιστεύτηκε και πάλι τον Ελβετό χαφ, τον οποίο προτίμησε στη μεσαία γραμμή αντί του Γιαν Εμβιλά που προερχόταν από μια αγωνιστική αποχή, αλλά και αντί του Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος ήταν στο «γκρουπ» των διεθνών και προερχόταν από μεγάλα ταξίδια και αγώνες με την Εθνική ομάδα του Μάλι.

Ο Κασάμι, στην πρεμιέρα είχε παίξει στο πλευρό του Σαμασέκου, αφού ο Χουάνγκ ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών, αλλά στον αγώνα με τον Άρη έπαιξε δίπλα στον Ασιάτη μέσο, με τον οποίο δημιούργησαν ένα αρκετά επιθετικό δίδυμο. Μάλιστα, ο Κασάμι ήταν αρκετές οι φορές που και πάλι «απείλησε» για να σκοράρει και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ήταν και ο παίκτης που δημιούργησε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία! Επτά συνολικά επιχείρησε ο Ελβετός χαφ, ο οποίος δε δίστασε να βγει μπροστά, ακόμα και στα πιο… δύσκολα και όταν η ομάδα αγωνιζόταν χωρίς «καθαρό» φορ και τον Μασούρα προωθημένο.

Φυσικά, είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως από εκεί που ο Κασάμι δεν είχε παίξει ούτε ένα ματς ως βασικός στην Σούπερ Λιγκ, βρέθηκε τελικά να παίξει δύο… μαζεμένες διαδοχικές φορές με αντίπαλο τον Βόλο και τον Άρη.