Ολυμπιακός Β': Πάλεψε, όμως δεν τα κατάφερε στην Πάτρα

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος να κάνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League 2 με το.... δεξί, καθώς γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Λινάρδο (21’, 64’), ενώ ο Ολυμπιακός Β’ μείωσε σε 2-1 με τον Κωστή στο 75’. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μια  καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την ήττα, και έδειξαν πως έχουν μέλλον.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο α’ ημίχρονο και έμεινε πίσω στο σκορ (1-0), με σουτ του Κύπριου Λινάρδου έπειτα από ασίστ του Τριμμάτη στο 21’ ενώ, οι Πατρινοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια του πρώτο ημιχρόνου.

Η Παναχαϊκή διπλασίασε τα τέρματα της με πέναλτι που κέρδισε στο 63ο λεπτό ο Λινάρδος από τον Χρυσόπουλο. Το εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης, απέκρουσε ο Στουρνάρας αλλά ο Κύπριος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός Β, βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και στο 67’, απείλησε πλασέ του Λιάτσου έπειτα από φάουλ του Κωστή κατέληξε επίσης, άουτ, ενώ στο 75’ ο Κωστής μείωσε σε 2-1 για τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν η γυριστή κεφαλιά του Μπακαλιάνη κατέληξε ελάχιστα άουτ, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Τριμμάτης, Λαρρέα (84 λτ. Ρουγκάλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Π. Καρακλάιτς (53′ Μυτίδης), Τσιάρας, Λινάρδος (78′ Χαντί), Αλεξόπουλος (84′ Παπαχρονόπουλος).

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Στουρνάρας, Μπα, Μπακαγιάννης, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (71′ Αργυρίου), Κωστή, Χρυσόπουλος, Σουρλής (71′ Τσέλιος), Πινακάς (53′ Λιάτσος).