Ι-κανός να εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» του Ολυμπιακού στη «μάχη» που δίνει για τον τίτλο έχει αρχίσει ήδη να γίνεται ο Σέρτζι Κανός. Ο Ισπανός εξτρέμ, παρότι μετράει λιγότερο από 40 ημέρες στην ομάδα, όπου στο πρώτο δεκαήμερο έχασε την μητέρα του, δείχνει να έχει προσαρμοστεί ήδη στον Θρύλο, ανεβάζοντας την απόδοσή του παιχνίδι με παιχνίδι. Ήδη η προσφορά του είναι τρία γκολ, ενώ έχει ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα δοκάρι κόντρα στη Λαμία, πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, στο οποίο είναι πολύ καλός και ικανός να βγάλει ωραίες συνεργασίες.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά κόντρα στον Λεβαδειακό, για να «γράψει» το τελικό 6-0 και να δείξει ότι είναι ι-κανός να δημιουργήσει και να εκτελέσει, αλλά το σημαντικότερο εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή, ενόψει της συνέχειας. Ο ίδιος θα μπορούσε να είχε γίνει ήρως με τον Παναθηναϊκό και αν δεν σπαταλούσε τις ευκαιρίες, να έπαιρνε ουσιαστικά μόνος του το ντέρμπι. Θα έχει ωστόσο την ευκαιρία στα ντέρμπι που έρχονται, στα πλέι οφ και στα πιο κρίσιμα παιχνίδια για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε από το καλοκαίρι έναν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του Κανός και φαίνεται πως τον βρήκε τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως βρήκε και τον Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας. Όπως και να ΄χει, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος ώστε να δούμε τον Κανός, ο οποίος δείχνει έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο...