Ο κόσμος θέλει αυτό...

Τρομερή η κερκίδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η οποία έστησε μία υπέροχη γιορτή… την οποία διέλυσε ο Πινέιρο. Στην αρχή υπήρξε το μοναδικό κορεό, με το οποίο παραμιλάει όλη η Ευρώπη, ακολούθησαν τα καπνογόνα σε σημεία που δεν διέκοπταν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και μετά τα εγκλήματα το διαιτητή ήταν εκεί.

Τι και αν ο αγώνας τινάχθηκε στον αέρα δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και οι διαιτητές αποχώρησαν με ασφάλεια… αλλά το σημαντικότερο αφορά την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Όταν ο πάντα απαιτητικός και δύσκολος κόσμος του Ολυμπιακού χειροκροτεί την ομάδα στο τέλος ενός «αιώνιου» ντέρμπι που έληξε 0-0 εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι συνέβη στο χορτάρι.  

Ήταν ένα μήνυμα προς τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές ότι έτσι θέλουν να βλέπουν στο εξής τους «ερυθρόλευκους». Δηλαδή, να μπαίνουν με ορμή στους αγώνες, να βγάζουν ενέργεια, ένταση, πάθος και τσαγανό στο παιχνίδι τους και να κυριαρχούν απέναντι στους αντιπάλους τους.

Κάτι τέτοιο χρειάζεται και την Τετάρτη. Να μπει η ομάδα στο γήπεδο και να αφήσει την ψυχή της, για την πρόκριση. Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος του Θρύλου…