Οι «χειρουργοί» του έκλεψαν τον ιδρώτα...

Ο Ολυμπιακός βίωσε άλλη μία κλοπή. Αλλή μία ληστεία και άλλο ένα «χειρουργείο» σε ντέρμπι «αιωνίων». Για άλλη μία φορά του στέρησαν τη νίκη που τόσο πολύ άξιζε κοντά στον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Ο Θρύλος δεν φωνάζει καθόλου αδίκως. Ο Πινέιρο... βαφτίστηκε Κέλετ από την «εξυγίανση» και έσφαξε τους «ερυθρόλευκους» με μία εχθρική διαιτησία από την αρχή του αγώνα, ο οποίος είχε ως αποκορύφωμα την ακύρωση του γκολ του Βρουσάι.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έπιασε για άλλη μία φορά πάτο, καθώς στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είδαμε έναν ακατάλληλο Πορτογάλο διαιτητή της πρώτης κατηγορίας της UEFA και όχι Elite, όπως είχε ζητήσει επίσημα ο Ολυμπιακός από τον Μπένετ. Έναν διαιτητή που ανέχτηκε τις καθυστερήσεις του Μπρινιόλι και τις πτώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού στο χορτάρι, ώστε να σπαταληθεί ο χρόνος και που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και δεν άφησε την ομάδα του Πειραιά να κερδίσει.

Τόσο πολύ τον τρέμουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος τους «πάτησε» και άξιζε να κερδίσει 100%. Βέβαια, κάποιοι άλλοι πουλάνε παραμύθι και λένε ότι ο Παναθηναϊκός έφυγε «όρθιος» από το Καραϊσκάκη, όταν οι «πράσινοι» έπεφταν κάτω με την πρώτη ευκαιρία. Ο Θρύλος τους διέλυσε αγωνιστικά, αλλά δυστυχώς οι «χειρουργοί» του έκλεψαν τον ιδρώτα για άλλη μία φορά... Όπως και στη Λεωφόρο... Ήταν ανώτερος ξανά, αλλά του στέρησαν τέσσερις βαθμούς με τους οποίους θα ήταν πάνω από την ομάδα του Γιοβάνοβιτς αυτή τη στιγμή...

Ξεφτίλα...