Λαϊκή απαίτηση: Νικήστε τον Παναθηναικό...

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (25/2) μέρα, καθώς τα πάντα κινούνται γύρω από το ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στις 20:30, στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η σημασία της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης είναι τεράστια, καθώς αποτελεί μία σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων.

Τα ντέρμπι θέλουν ψυχή και πάθος. Αυτά πρέπει να έχει απόψε ο Θρύλος... Η θέληση, η πίστη και ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς είναι επίσης βασικά στοιχεία, τα οποία «μιλούν» σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κι αυτό, διότι η τακτική, το πλάνο και τα σχέδια πάνε περίπατο στα μεγάλα ντέρμπι και πόσο μάλλον σε αυτά μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων. Το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές.

Απόψε ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, να κατακτήσει τρεις πολύτιμους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και να πάρει «εκδίκηση» για την κλοπή που έλαβε χώρα στη Λεωφόρο. Αναφερόμαστε φυσικά στη ληστεία που έγινε στο ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» στερήθηκαν τρεις βαθμούς και το «διπλό» από το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Κέλετ στο φινάλε.

Απόψε, λοιπόν, θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή! Ραντεβού στις 20:30 στον κατάμεστο Ναό, για τη μεγάλη νίκη!