Σε καλύτερη κατάσταση ο Σωκράτης

Στην τελική ευθεία έχει μπει η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων», το βράδυ του Σαββάτου (25/2), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό, έχοντας διαθέσιμο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Όλα δείχνουν ότι ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός θα δώσει το «παρών», καθώς αισθάνεται καλύτερα μετά το σφίξιμο που αισθάνθηκε στο ματς με τη Λαμία.

Η παρουσία του «Πάπα» στο ντέρμπι «αιωνίων» αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα και στους συμπαίκτες του. Εν προκειμένω, θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ντόη να έχει δίπλα του τον πρώην αμυντικό της Άρσεναλ, λόγω της ικανότητας και της εμπειρίας που διαθέτει. Βέβαια, τόσο ο Μίτσελ, όσο και το ιατρικό επιτελείο προσέχουν αρκετά την κατάσταση του Σωκράτη, ώστε εκείνος να είναι απόλυτα έτοιμος.

Όπως και να ‘χει, υπάρχουν οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής για τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, ώστε να μπορέσει να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα και κατ’ επέκταση με τον Παπασταθόπουλο, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.