Δύσκολα ο Γκάρι, ίσως προλάβει ο Σωκράτης

Θετικά και άσχημα νέα φέρνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τους Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτη Παπασταθόπουλου σχετικά με το αν θα είναι διαθέσιμοι στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», το ερχόμενο Σάββατο (25/2). Αμφότεροι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το χθεσινό ματς με τη Λαμία και έγιναν αναγκαστική αλλαγή από τον Μίτσελ.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα μείνουν στα... πιτς με πρόβλημα στο ίδιο σημείο και συγκεκριμένα στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γκάρι για περισσότερο χρονικό διάστημα και ο Σωκράτης για λιγότερο. Ουσιαστικά, ο 31χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι, καθώς έχει υποστεί θλάση. Σε περίπτωση, όμως που προλάβει, τότε το γεγονός αυτό θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Από την άλλη, ο πολύπειρος στόπερ έχει ενοχλήσεις, αλλά φαίνεται ότι πρόλαβε να βγει έγκαιρα. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην υποστεί θλάση και να είναι πιθανό να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς με τους «πράσινους». Δεν είναι σοβαρό το θέμα του τραυματισμού του, αλλά θα «τρέξει», ώστε να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.