Κανός: «Μαμά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ένα χαμόγελο για εσένα» (photo)

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην επιβλητική νίκη επί του Παναιτωλικού με 6-1 ήταν ο Σέρτζι Κανός. Ο Ισπανός εξτρέμ, που έκανε το 4-1 και κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Χάμες για το 5-1, αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στη μητέρα του, μετά την απώλειά της πριν από μερικές ημέρες.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε και αναφέρθηκε στη μητέρα του, ο Κανός «ανέβασε» kai ένα συγκινητικό ποστ στα social media, γράφοντας μερικά λόγια καρδιάς για το πολυαγαπημένο του πρόσωπο, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος έγραψε:

«Σ’ αγαπώ μαμά μου.

Είμαι ενθουσιασμένος που το γράφω αυτό, τόσο σύντομα, αλλά ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Με ένα κείμενο, ένα τηλεφώνημα, ή με μία αγκαλιά. Ένιωσα πολύ κοντά σε όλη την οικογένεια.

Νιώθω απίστευτα χαρούμενος που ένιωσα ότι η μητέρα μου μας μετέδωσε το ίδιο πράγμα. Ευτυχία. Και έτσι πρέπει να συνεχίσω γιατί δεν είμαι λυπημένος, απλά θα μας λείψεις τόσο πολύ μαμά. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ένα χαμόγελο για εσένα.

Σ’ αγαπάω τόσο πολύ!»

Δείτε την ανάρτηση: