Ο Κανός μπαίνει στην εξίσωση

Ο Σέρτζι Κανός αποτέλεσε ένα από τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει την ικανότητα και την ποιότητα στο παιχνίδι του, για να δώσει πράγματα στους «ερυθρόλευκους» και ο Μίτσελ ετοιμάζεται να του δώσει πιο ενεργό ρόλο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην Τούμπα, έχει μπει στο κλίμα και πλέον μετρά περισσότερες ώρες δουλειάς με την ομάδα στο Ρέντη. Είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες περιμένουν περισσότερα από εκείνον από εδώ και στο εξής. Ακόμη και στο αποψινό ματς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μίτσελ αναμένεται να ποντάρει περισσότερο στον Κανός, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε σε πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην OPAP Arena. Ο Θρύλος θέλει να πάρει πράγματα από τον Ισπανό άσο, ο οποίος δεν πρόλαβε να δείξει και πολλά στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.