Πρόκληση άνευ προηγουμένου! Ορίστηκαν οι διαιτητές της... μεζούρας

Πολλά έχουμε δει τη φετινή σεζόν. Εξάλλου η... εξυγίανση κάνει μια χαρά το έργο της! Ωστόσο, ο Μπένετ σπάει κάθε κοντέρ πρόκλησης. Τη στιγμή που ο Ατρόμητος, σχετικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ, αμφισβητεί τις μετρήσεις που έκαναν οι διαιτητές της... μεζούρας ορίστηκαν στον ημιτελικό κυπέλλου της Πέμπτης, Λαμία-ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούχος (Αργολίδας) ορίστηκε στο VAR, ο Μπουξμπάουμ AVAR και ο ο Κωσταράς (Αιτωλοακαναρνίας) πρώτος βοηθός του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου). Με όλα αυτά που κάνει ο Μπένετ γελάει ο κόσμος και δεν αφήνει τη αθλητική δικαιοσύνη να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα. Πρόκειται για ωμή παρέμβαση στην υπόθεση του αγώνα Ατρομήτου-ΑΕΚ.

Oι Μανούχος, Μπουξμπάουμ, Κωσταράς, oι οποίοι είναι και διεθνείς αντί να τιμωρηθούν, καθώς μέτρησαν το ύψος των εστιών στο Περιστέρι με… μεζούρα και όχι με λέιζερ, σύμφωνα με οδηγία της FIFA, επιβραβεύονται από τον ανίκανο Άγγλο αρχιδιαιτητή .

Χώρια που ο Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής που ευνοεί συστηματικά τον ΠΑΟΚ. Όπως τον έχει ευνοήσει και στο συγκεκριμένο γήπεδο, σε ματς Λαμία-ΠΑΟΚ.