Κοντά στην απόκτηση και του Μπιτίκι ο Θρύλος! (videos)

Εντός των επόμενων ωρών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Σέρζι Κανός από την Μπρέντφορντ. Με τον Ισπανό εξτρέμ να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να «τελειώσει» τη μετακίνηση του στον Θρύλο

Ωστόσο, οι Πειραιώτες «τρέχουν» κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αφού, σύμφωνα με  νέο σενάριο κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τρίτης (31/1) ελάχιστες ώρες πριν από το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Θρύλος, έδειξε ενδιαφέρον και για τον Ζίμερ Μπιτίκι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 26χρονο διεθνή Κοσοβάρο εξτρέμ! Ο Μπιτίκι που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και φέρεται να είναι κάτοχος και νορβηγικό διαβατηρίου, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης (κυρίως αριστερά) αλλά και ως 10άρι.

Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και φέτος μετράει 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα υπάρχουν πηγές που επιμένουν ότι ο Μπιτίκι θα αποκτηθεί ούτως ή άλλως από τον Ολυμπιακό, είτε από τώρα για περαιτέρω ενίσχυση στα φτερά είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Μάλιστα, είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Φέτος έχει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Σάντνες, Σάλτσμπουργκ και Βίκινγκς. Συνολικά, ο Μπιτίκι σε 266 συμμετοχές, έχει σημειώσει 34 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 45 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει: