Λάμψη στον Ναό! Αναμένονται οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο!

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του (και) το βράδυ της 16ης Αυγούστου (ώρα 22:00) καθώς η UEFA ανακοίνωσε πως το γήπεδο του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup!

Ο Ναός θα βιώσει ανεπανάληπτες στιγμές, το οποίο έχει δοκιμαστεί και έχει πάρει «άριστα» στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Champions League) στο παρελθόν ενώ την ίδια στιγμή έχει στελέχη με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε διοργανώσεις υψηλότατου επιπέδου, δικαιώνοντας και την UEFA για την επιλογή της.

Τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα βρεθούν στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, καθώς ο κάτοχος του Champions League και του Europa League θα ανταμώσουν στις 16 Αυγούστου, με φόντο το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται, για έναν αγώνα τον οποίο πρόκειται να παρακολουθήσουν εκατομμύρια άτομα, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα έχουν καταφέρει να «σηκώσουν» τα δύο βαρύτιμα τρόπαια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μάλιστα, για να καταλάβετε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου γεγονοτος, υπάρχει πιθανότητα, να πραγματοποιηθεί το πρώτο «El Clásico» της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα, δηλαδή ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αν κατακτήσουν Champions League και Europa League αντίστοιχα.

Πραγματικά μοναδικό και εντυπωσιακό! Για μια ακόμη φορά το Καραϊσκάκη θα διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο!!!