Οι σκέψεις του Μίτσελ για τα άκρα

Ένα «οπλοστάσιο» γεμάτο επιλογές και δη παίκτες ποιότητας διαθέτει ο Μίτσελ. Ένα ρόστερ με αρκετές ποιοτικές λύσεις τόσο στα εξτρέμ, όσο και στα δεκάρια, με παίκτες όπως ο Μασούρας και ο Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι είναι ανεβασμένοι και έχουν «βρει» και δίχτυα στα τελευταία δυο ματς του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός κόουτς έχει τη δυνατότητα να... ανακατέψει ξανά την τράπουλα και να βγάλει πάλι... άσους από τα μανίκια του. Στα πρώτα ματς μετά τη διακοπή έριχνε το βάρος στον άξονα και τώρα στα δύο τελευταία το έχει μετατοπίσει κάπου άλλου.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ έχει «σπάσει» την τριάδα Χάμες-Μπιέλ-Φορτούνης στα δύο πρόσφατα παιχνίδια με τον Άρη και παίζει περισσότερο από τα άκρα. Αυτό έγινε ουσιαστικά στα τρία από τα τέσσερα ημίχρονα και στα 135 από τα 180 συνολικά των αναμετρήσεων με τους «κίτρινους», σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πολλοί θα σκεφτούν τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Απλούστατα ο 59χρονος τεχνικός σκέφτεται μία διάταξη 4-2-3-1 και με έμφαση στα «φτερά» της επίθεσης, ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο. Κι αυτό, διότι «Μάσου» και Γκάρι είναι φανερά ανεβασμένοι.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Μίτσελ να παρατάξει την ομάδα με λιγότερα δεκάρια και με καθαρόαιμους εξτρέμ στην ενδεκάδα του κομβικού αγώνα της Κυριακής (22/1), στο Περιστέρι. Βέβαια, όλα θα φανούν σε αυτά που θα δοκιμάσει στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.