Το ελληνικό στοιχείο μπορεί να κάνει τη διαφορά

Έλληνες υπάρχουν και αρκετοί μάλιστα. Φάνηκε και στο χθεσινό (18/1) ματς με τον Άρη για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ελληνικό στοιχείο έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Θανάσης Ανδρούτσος, με συμπαραστάτες τους Τζολάκη, Ρέτσο, Ντόι, Βρουσάι, Μασούρα, Μπουχαλάκη και όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός με έξι ελληνόπουλα στην ενδεκάδα και με την χρησιμοποίηση του «Μπούχα» ως αλλαγή, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τι ήταν αυτό; Το προβάδισμα πρόκρισης φυσικά.

Τα «παιδιά» του Θρύλου έδειξαν πως αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο είναι δύσκολο να δούμε ξανά μία ενδεκάδα σαν αυτή του αγώνα με τον Άρη, στο Καραϊσκάκη. Βέβαια, παίκτες όπως ο Ανδρούτσος, ο Ρέτσος και ο Βρουσάι θα ήταν καλό να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη συνέχεια. Κάτι το οποίο θα κρίνει ο Μίτσελ για το πότε. Υπάρχουν αρκετά ματς μπροστά και το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαντες θα χρειαστούν να είναι ετοιμότητα. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως και να 'χει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό να έχει Ελληνόπουλα στην ενδεκάδα και γενικότερα στην ομάδα. Πόσο μάλλον τους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε και έδειξαν ότι αξίζουν και μπορούν να προσφέρουν πράγματα. Και έπονται και άλλα νεαρά παιδιά στο μέλλον, τα οποία θα έρθουν με στόχο να προσφέρουν...