Ολυμπιακός: Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να υποδεχθεί τον Άρη! (video)

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο ενώ ο ΠΑΟΚ που κινείται σε ρυθμούς Τάισον, αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΟΦΗ.

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής είναι την Κυριακή όπου κυριαρχεί το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη που αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους οπαδούς των πρωταθλητών.

Μεγάλο ματς και στα Γιάννενα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση να αντιμετωπίζει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο ΠΑΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής.

Σήμερα στις 4 Λαμία-Ατρόμητος και στις 8 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Αύριο στις 4 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό ενώ στις 5 παίζουν Παναιτωλικός – Αστέρας. Στις 7.30 είναι το ντέρμπι Ολυμπιακός-Άρης και στις 8.30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟ. Το πρόγραμμα κλείνει με το ματς Ιωνικός-Βόλος την Δευτέρα.

Χθες εξάλλου ο Ολυμπιακός Β θριάμβευσε επί της ΑΕΚ Β΄ στο σεραφίδειο με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι εφεύρεση του Γκορτσίλα που εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστόπουλος ενώ οι ερυθρόλευκοι έφεραν τούμπα το ματς με δύο πανέμορφα γκολ του Λιάτσου στο 23' και το 38'.

Πηγή: Megatv.com