Για το «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ Β' ο Ολυμπιακός Β'!

Στην αγωνιστική δράση της Super League 2 επιστρέφει ο Ολυμπιακός Β’, που κοντράρεται με την ΑΕΚ Β’ σήμερα Παρασκευή (13/1) στις 15:15, στο «Σεραφίδειο», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡ3. 

Μετά το «έγκλημα» του Βάτσιου και την επίδειξη δύναμης από την «εξυγίανση» στο προηγούμενο ματς με την Κηφισιά στο Ρέντη, η Β’ ομάδα του Θρύλου θέλει το «διπλό» στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» για να επιστρέψει στις νίκες, αφού είχε προηγηθεί απώλεια στο αμέσως προηγούμενο ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Κρήτη.

Βέβαια, για να μπορέσει και ο Ολυμπιακός Β’ να κερδίσει, θα πρέπει πιθανότατα να νικήσει και την «εξυγίανση», καθώς σήμερα παίζει κόντρα σε ένα από τα πιο αγαπημένα της... παιδιά.

Υπενθυμίζουμε, την «ερυθρόλευκη» αποστολή: Αλίγιαγκιτς, Αλ Μασάρι, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος.