Ο Μίτσελ αναγνωρίζει τις αξίες!

Πολλές είναι οι φορές που ο Μίτσελ έχει στάξει… μέλι για τους ποδοσφαιριστές του. Και ειδικότερα τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του θρύλου, τους οποίους θεωρεί καθοριστικούς για την ομάδα του Πειραιά.

 Αυτό έκανε και μετά από τον αγώνα με τον Βόλο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον σπουδαίο Σωκράτη Παπασταθόπουλο. «Δε γνωρίζω καμία ομάδα η οποία παίζει επιθετικά, σκοράρει και να μην έχει στο ρόστερ της και σπουδαίους αμυντικούς, δεν υπάρχει τέτοια ομάδα. Θέλω να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον Σωκράτη, ο οποίος είναι ένας σπουδαίους αρχηγός, ποδοσφαιριστής ο οποίος δείχνει τις ικανότητές του στο γήπεδο και είναι μεγάλο προσόν για εμάς να τον έχουμε» είπε ο Μίτσελ για τον 34χρονο σέντερ μπακ, που κάνει μια σπουδαία σεζόν, ως «δάσκαλος» του Ανδρέα Ντόι.

Μετά από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο 59χρονος προπονητής είχε πει εξαιρετικά λόγια και για τον Γιαν Εμβιλά. Υπενθυμίζουμε: «Ο Εμβιλά είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είναι για εμάς ανεκτίμητος γιατί όχι μόνο μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση, αλλά γιατί μπορεί να παίξει και καλά σε οποιαδήποτε θέση. Επομένως είναι για εμάς λύση αξίας».

Καταλήγουμε, με τα λόγια που είχε πει μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τον Φορτούνη. «Ο Φορτούνης έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Κέρδισε θέση βασικού. Την είχε κερδίσει πριν από τον σημερινό αγώνα. Εδώ και λίγο καιρό την έχει κερδίσει» ήταν τα λόγια για τον Τρικαλινό μεσοεπιθετικό, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας