Tον στήριξε, αλλά…

Η μεγάλη «έκπληξη» στην αποστολή του Ολυμπιακού Β΄, για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, ακούει στο όνομα Αγκιμπού Καμαρά! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, θα ενισχύσει τους Πειραιώτες, στο μεγάλο ματς με την πρωτοπόρο και «απόλυτη» στον βαθμολογικό πίνακα, ομάδα των Βορείων προαστείων.

Ο Μίτσελ, στήριξε σε μεγάλο βαθμό τον χαφ από την Γουινέα, αλλά όπως φαίνεται, τα «κανονάκια» του Αγκιμπού έφτασαν στο… τέλος τους. Στα τρία τελευταία ματς ήταν εκτός αποστολής, ενώ η τελευταία του παρουσία ήταν για ένα λεπτό στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, με την ΑΕΚ. Ο Αφρικανός, έπαιξε βέβαια για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά η εικόνα του έπαψε εδώ και καιρό να θυμίζει του παίκτη που θαυμάσαμε πέρυσι, άπαντες στον πρώτο γύρο.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία εμφάνιση του Αγκιμπού ως βασικός, ήταν στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου η απόδοση του δεν ήταν θετική και κόστισε και ανασταλτικά, όπως στη φάση του δεύτερου γκολ του «δικεφάλου» του Βορρά. Μένει να δούμε που θα είναι το μέλλον του Αγκιμπού. Με το σενάριο του δανεισμού να είναι πάντα μια επιλογή.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας